Notiser

U21: BK Häckens U21 vann på måndagen bortamatchen mot Falkenbergs FF med 3 – 1. Adam Andersson gjorde ett och Lucas Hedlund gjorde två mål i en match där 5 spelare från Akademien ingick i startelvan. U21 har tre raka segrar i B-slutspelets Grupp 2 efter tre matcher och möter nästa torsdag IFK Göteborg hemma på Bravida Arena, avspark 16.30. 
Startelvan mot Falkenberg: Källqvist, Sana, Trajanovski, Mensah, Binaku, Andersén, Hedlund, Berggren, Mumbongo, A. Andersson, Garza.

Albin Skoglund ingick i landslagstruppen för ”yngre U21” under landslagsuppehållet och spelade från start mot Finland och byttes in i halvtid mot Danmark. Kari Arkivuo spelade  för sitt Finland i kvalmatcherna mot Island och Kroatien.

A-laget åker på söndag till Jönköping för Allsvenskans 26:e omgång, de tränade i måndags, genomförde dubbla pass igår tisdag. Idag onsdag samt fredag är det träning klockan 10 och på lördag klockan 11. Glädjande nog är både Paulinho och Rasmus Lindgren åter i träning efter sina rehab-perioder.

U19: På lördag kl 14 spelas sista omgången av U19 Allsvenskan Södra och BK Häcken tar emot Ängelholm på Bravida Arena. BK Häcken säkrar vid seger tredjeplatsen, blir det oavgjort eller förlust har Kalmar FF chans att passera. Tyvärr går endast ettan och tvåan till slutspel och de platserna har Elfsborg och Malmö FF säkrat.

Huvudpartner

Officiella branschpartners