U21: Derbyvinst

BK Häckens U21 mötte på måndagskvällen IFK Göteborgs U21 i B-slutspelet i Folksam U21. Efter underläge med 2 – 0 efter knappt 20 minuter lyckades de gulsvarta kvittera genom Demba Savage och Nasiru Mohammed innan Anton Nilsson, på extratid, satte segermålet. 3 – 2 alltså på Hjällbovallens gräs. Sana (bilden) var för övrigt tvåmålsskytt för BK Häckens U19 i matchen mot Falkenberg i helgen, en match BK Häcken vann med 3 – 1 hemma på Gothia Park Academy.

I U19-serien är det visserligen matematiskt möjligt för BK Häcken att nå en av slutspelsplatserna, men kanske inte riktigt praktiskt möjligt. Med två matcher kvar är det sex poäng upp till Malmö FF på andraplatsen, men skånelaget har +53 i målskillnad, BK Häcken ”bara” +29. På lördag är det bortamatch mot tabellfyran Kalmar FF innan säsongen avslutas hemma mot Ängelholm den 15 oktober.

Huvudpartner

Officiella branschpartners