Veckan

Vi har nu nått fram till den näst sista veckan av den allsvenska säsongen och för Bollklubben Häckens del står två allsvenska matcher på programmet. Igår måndag spelade U21 en målrik match borta mot Helsingborg, 4 – 4 slutade matchen, och U21-säsongen avslutas med ett returmöte med just Helsingborg den 31 oktober. BK Häcken är redan klara gruppsegrare i B-slutspelet Grupp 2. I gårdagens match låg BK Häcken under med 4 – 0 efter mindre än en halvtimme, då vaknade framförallt Lucas Hedlund till. Dalslänningen gjorde samtliga fyra målen i upphämtningen.

För A-laget gäller det att komma tillbaka efter förlusten senast och nu väntar två resor till Stockholm, först AIK nu på torsdag följt av Djurgårdens IF på måndag nästa vecka. 

Onsdag: Träning 10.00
Torsdag: Match mot AIK 19.00
Fredag: Träning 13.00
Söndag: Träning 11.00
Måndag: Match mot Djurgården 19.00

Huvudpartner

Officiella branschpartners