Alexander Nadj lämnar

BK Häcken har beslutat att inte förlänga kontraktet över nästa säsong för målvakten Alexander Nadj. Nadj togs in inför säsongen 2015 för att agera backup åt Peter Abrahamsson och Christoffer Källqvist, något han gjort med bravur. 
– Alexander har gjort det väldigt bra under sin tid här, han har konkurrerat med Abrahamsson och Källqvist samt ställt upp för oss och varit tillgänglig när ”Krickan” varit skadad. Även vår målvaktstränare Mats Johansson har bara gott att säga, säger Sonny Karlsson.

Alexander Nadj har fått sin fostran i IFK Göteborg men kom närmast från Östers IF till BK Häcken. Han har även företrätt Jönköping Södra och Lilleström. Under tiden i BK Häcken har det främst blivit matcher med U21-laget samt spel i träningsmatcher.

Vi i BK Häcken önskar Alexander Nadj lycka till i framtiden!

Huvudpartner

Officiella branschpartners