Avslutning!

Bollklubben Häcken spelar på söndagen sin sista match 2016 och man gör det hemma på Bravida Arena mot Falkenbergs FF. Falkenberg gör sin sista allsvenska match för den här gången och Peter Gerhardsson gör, efter 8 säsonger, sin sista match som huvudtränare för BK Häcken. Även René Makondele (till Gefle), materialförvaltare Leif ”Moffa” Johansson och Martin Ericsson lämnar A-truppen efter säsongen.

Rent sportsligt hoppas givetvis alla spelare och ledare på att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt, BK Häcken hade för inte så länge sedan häng på fjärdeplatsen men ligger efter fyra förluster och en oavgjord på fem senaste matcherna på en mindre smickrande elfte plats. Fotboll är en lagsport men det vore roligt för alla gulsvarta hjärtan om John Owoeri gjorde mål mot Falkenberg, isåfall blir han skytteligavinnare tillsammans med MFF:s Kjartansson. Gör Owoeri två eller fler mål kan det bli skytteligaseger i ensamt majestät, såvida inte Elfsborgs Prodell gör samma sak.

Tack vare en insats från BRA Bygg är det gratis inträde till matchen imorgon. Trotsa ruskvädret och kom och tacka av några av de största i BK Häckens 76-åriga historia! (På bilden: Peter Gerhardsson 2009 och 2016.)

BK Häcken – Falkenbergs FF
Kl 15.00 på Bravida Arena

Välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners