”Moffa” Årets Domarvän!

Elitdomareklubben i Fotboll (EDK) har för 40:e året i följd utsett årets ledare och årets spelare i den svenska elitfotbollen. EDK delar ut priset till den ledare och spelare som under året gjort de bästa insatserna för att stödja domarrollen. Årets ledare 2016 har tilldelats Graham Potter, Östersunds FK och Årets spelare 2016 har tilldelats Per Karlsson, AIK. Priset för Årets Domarvän tilldelas Leif ”Moffa” Johansson, BK Häcken.

Årets domarvän
Priset till Årets domarvän delas ut till en person som under året utmärkt sig på ett positivt, trevligt och professionellt bemötande av domarkåren. Utmärkelsen ”Årets domarvän” går i år till Leif ”Moffa” Johansson, BK Häcken. 

Utmärkelserna delas ut i samband med matcherna Östersunds FK – Gefle IF, IF Elfsborg – Falkenbergs FF och BK Häcken – Falkenbergs FF.

Huvudpartner

Officiella branschpartners