U19: Jesper Ljung ny chefstränare!

Teddy Olausson går efter tre år som chefstränare för U19 vidare och blir assisterande tränare i BK Häckens A-lag. Hans ersättare är redan klar, det blir forne Häcken-spelaren Jesper Ljung som ersätter. Jesper Ljung spelade för Häcken fyra säsonger 2004 – 2007 och har arbetat som tränare efter spelarkarriären. Senast var han assisterande tränare för Gais A-lag och han har även arbetat som ledare inom Häcken tidigare. Faktum är att han för ett antal år sen var chefstränare för just BK Häckens U19, så det borde inte bli några svårigheter att komma in i det nygamla jobbet.
– Vi är jätteglada över att ha Jesper tillbaka här hos oss. Han gjorde ett kanonjobb när han var här sist och vi känner att han blir en perfekt efterträdare till Teddy Olausson, säger Tomas Andersson, BK Häckens Akademichef.

Huvudpartner

Officiella branschpartners