Välkommen David Engström!

Bollklubben Häcken välkomnar idag mittbacken David Engström till Hisingen!

– David är en stabil och reslig mittback med ett bra huvudspel, säger Sonny Karlsson

David har de senaste säsongerna varit klubbkamrat, i IFK Värnamo, med målvakten Jonathan Rasheed som skrev på för Bollklubben nyligen.

– Vi har haft koll på David en tid och när vi scoutade Jonathan bestämde vi oss för att vi ville ha David också. Det är en stark spelare som har varit viktig för sitt lag och med sina sex mål under säsongen visar han prov på offensiva kvalitéer, säger Sonny Karlsson och fortsätter, vi tror att David har en stor potential att växa och att vi har lite av en late bloomer i honom.

– Jag har fått en mycket positiv bild av föreningen och de personer jag träffat. Det händer mycket och jag är väldigt glad över denna möjlighet. Det känns som helt rätt steg i min utveckling, säger David Engström, som efter semestern ansluter till truppen.

David är 26 år, född och uppvuxen i Västerås och har sedan 2014 tillhört IFK Värnamo.

Kontraktet löper över ett år med möjlighet till förlängning.

Vi hälsar David varmt välkommen till Hisingen och BK Häcken!

Huvudpartner

Officiella branschpartners