Välkommen Malin Jonson!

Säsongen 2016 är över och förberedelserna inför kommande säsong pågår för fullt. Bollklubben Häcken kan i dag presentera ytterligare ett nyförvärv till Hisingen. Malin Jonson, tidigare GT och GP, ansluter till klubben som kommunikations- & PR ansvarig.

 

– Det känns väldigt inspirerande att få jobba i en organisation som har mixen av det lokala, i Hisingsklubben BK Häcken, och det globala, i världens största fotbollsturnering, Gothia Cup. Att få vara en del av en högpresterande fotbollsklubb och hjälpa den att utvecklas för att nå nästa nivå, känns kittlande, säger Malin Jonson.

 

– Vi är såklart väldigt glada över att Malin från och med årsskiftet kommer att vara en av oss. Malin är en riktig kanonvärvning och kommer ha en mycket viktig roll kring utvecklingen av både BK Häcken och Gothia Cup, säger klubbdirektör Dennis Andersson.

 

Vi hälsar Malin varmt välkommen till Hisingen!

Huvudpartner

Officiella branschpartners