Wahlström har förlängt!

Emil Wahlström har förlängt kontraktet och stannar på Hisingen i minst två säsonger till. Säsongen 2016 var Wahlströms elfte säsong efter att han flyttades upp från ungdomssektionen till A-laget 2006.

Hittills har Emil spelat 127 allsvenska matcher i den gulsvarta tröjan och noterats för två mål.

– Det känns såklart väldigt bra att Emil stannar hos oss. Emil är en stark profil och har varit med länge i klubben. Han har varit med på resan sedan 2006 och är en egen produkt som vi värnar om. Säger Sonny Karlsson.

– Vi har ett riktigt bra lag inför nästa år och det ”nya” BK Häcken med Mikael Stahre i spetsen känns väldigt spännande. Jag ser fram emot två nya år i den gulsvarta tröjan. Hälsar Wahlström

BK Häcken har tidigare under hösten förlängt avtalen med Adam och Joel Andersson, Nasiru Mohammed, Gustav Berggren samt Albin Skoglund. Samtliga har tagit steget in i A-laget via BK Häckens Akademi precis som Emil Wahlström.

Huvudpartner

Officiella branschpartners