Välkommen hem Erik!

Det är med stor glädje vi idag kan välkomna Erik Friberg hem till BK Häcken och Hisingen igen!


Erik var en viktig kugge i det lag som förde upp Bollklubben i Allsvenskan 2008 och spelade nästan 100 matcher för klubben innan han inför säsongen 2011 lämnade för spel i MSL och Seattle Sounders. Efter spel i Malmö FF, Bologna och Esbjerg avslutade han sin andra sejour i Seattle med att bli Nordamerikansk mästare!

”När Erik bestämde sig för att flytta hem igen fanns det inget att tveka på, säger Sportchef Sonny Karlsson och fortsätter, Erik är fantastisk spelare med rutin och erfarenhet. En spelare alla lag behöver!”

Kontraktet löper över fyra år och Erik ansluter till truppen efter ledigheten.

”Jag har alltid haft en bra relation till klubben och på nära håll sett de framsteg klubben gjort. Cup-guldet i våras ett stort steg på väg och jag hoppas kunna bidra för att vi skall vara med i toppen av Allsvenskan och kvalificera oss för ett nytt Europaspel, säger Erik Friberg, Jag är otroligt glad att vara tillbaka och ser verkligen fram mot en spännande säsong!”

BK Häcken hälsar Erik varmt välkommen tillbaka och ett stort lycka till!

Huvudpartner

Officiella branschpartners