Berggren dominerade

Det blev en storseger för Bollklubbens U21-lag när man tog emot Helsingborgs IF hemma på Bravida Arena under tisdagen. Efter att totalt dominerat matchbilden skrevs segersiffrorna till sist till 6-0!

– Vi gör en bra match och får med oss en effektivitet i avsluten som vi saknade i den senaste matchen mot Halmstad. Idag är vi distinktare och rakare i allt vi gör, säger Christian Lundström och fortsätter, Gustaf Berggren är bäst på plan och vann mycket boll på mitten, var stark i löpningarna och hade bra fart i passningarna. Han gjorde allt rätt idag.

Shkodran Maholli fick målskyttet att lossna ordentligt och skrev in sig som tremålsskytt. Chisom Egbuchulam fick göra sina två första mål för bollklubben och unge Kevin Ackermann som debuterade från start fick också skriva in sig i målprotokollet.

Nästa match för U21 blir den 3 april då man på bortaplan tar sig an Halmstads BK

Huvudpartner

Officiella branschpartners