Delad pott för U21

På ett kylslaget och blåsigt Bravida Arena tog sig U21 idag an Halmstads BK. När slutsignalen ljöd visade resultattavlan 1-1. Ett rättvist resultat Christian Lundström?

– Jag tycker nog att vi var det bättre laget och vi skapade fler målchanser än Halmstad men vi var inte tillräckligt distinkta i avsluten. Vi gör det lite omständigt för oss och kommer inte riktigt till de lägen vi önskar.

Återigen gör Lucas Hedlund ett starkt inhopp och det är också han som får kvittera Halmstads 1-0 ledning.

– Lucas gör det bra och trots lite speltid hinner han med att göra ett snyggt mål och visar på både tydlighet och rakhet i spelet. En mycket bra insats. I försvaret visar David Engström fin form och gör återigen en bra match. Chisoms debut var klart godkänd efter omständigheterna. Han har inte varit här så länge men visar bra kvalité, säger Christian Lundström.

Med kvarten kvar fick Chisom kliva av efter en smäll på låret. Det skall dock inte vara någon allvarligare skada och han beräknas vara med på träning tämligen omgående.

Nästa match för U21 är 14 mars, kl 17.00 på Bravida Arena då Helsingborgs IF kommer på besök. Som vanligt gäller fri entré! Varmt välkomna!

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners