Friberg: ”Vi ska ut och köra”

I morgon, 18.30, väntar semifinal i Svenska Cupen mot Östersund – det näst sista steget på vägen för att försvara titeln som cupmästare.

Östersund har tagit sig till semifinal via fyra raka segrar: Hammarby, 1–0, Nyköping, 5–1, Varberg, 2–1 i gruppspelet, följdes av en 4–1-seger mot Trelleborg i kvartsfinalen.

BK Häcken kommer till spel med en skadefri trupp, dock är Jasmin Sudic avstängd efter sitt röda kort mot Åtvidaberg (den sista av tre matchers avstängning). I matchtruppen – där tränare Mikael Stahre tagit ut 19 man – finns för första gången Bollklubbens senaste nyförvärv, Chisom Egbuchulam, med.

Truppen: Peter Abrahamsson, Jonathan Rasheed, Joel Andersson, Jakob Lindström, David Engström, Rasmus Lindgren, Emil Wahlström, Egzon Binaku, Kari Arkivuo, Alexander Faltsetas, Gustav Berggren, Erik Friberg, Mohammed Abubakari, Chisom Egbuchulam, Paulinho, Alexander Farnerud, Nasiru Mohammed, Alhassan Kamara, Shkodran Maholli.

Huvudpartner

Officiella branschpartners