Glädjande comebacker mot Örebro

När Mikael Stahre tog ut matchtruppen till gruppfinalen i Svenska Cupen mot Örebro, gladde ett par namn lite extra mycket. Lagkapten Rasmus Lindgren är spelklar efter sitt näsbrott – dessutom är Paulinho spelklar och med i en matchtrupp för första gången 2017.

– Det kan absolut bli ett inhopp för Paulinho, annars skulle han inte vara med på bänken. Rehabteamet och han själv har gjort ett bra jobb, säger Mikael Stahre.

Truppen mot Örebro: Peter Abrahamsson, Jonathan Rasheed, Joel Andersson, David Engström, Emil Wahlström, Rasmus Lindgren, Egzon Binaku, Kari Arkivuo, Adam Andersson, Nasiru Mohammed, Alexander Faltsetas, Gustav Berggren, Mohammed Abubakari, Erik Friberg, Paulinho, Alexander Farnerud, Alhassan Kamara, Shkodran Maholli.

Jasmin Sudic är avstängd efter det röda kortet mot Åtvidaberg, Juhani Ojala är skadad (vaden) och senaste nyförvärvet, Chisom Egbuchulam, är ännu inte spelklar.

BK Häcken leder gruppen med full pott inför den sista omgången, två poäng före morgondagens motståndare Örebro. Gruppsegraren går vidare till kvartsfinal och lottningen dit sker direkt efter att gruppspelet avslutats, 18.30 i morgon kväll, och sänds på fotbollskanalen.se.

De fyra ”bästa” gruppsegrarna får hemmamatch i kvartsfinalen och lottas med fri lottning mot övriga fyra gruppsegrare.

Huvudpartner

Officiella branschpartners