Snart på gång igen

I samband med lördagens semifinal mot Östersunds FK fick Alexander Faltsetas kliva av svårt haltande i första halvlek.

– Jag vet egentligen inte vad som hände. Det var inte någon kontakt utan jag skulle bara sätta ner foten och fastnade, säger Alexander Faltsetas och fortsätter, det brann till ordentligt och jag var rädd att skadan skulle vara allvarlig.

Svullnaden är på väg ner och Alexander har kört rehabträning och hunnit få svar på den magnetröntgen som gjorts.

– Den visar på en skada på inre ledbandet i foten men inga brosk eller skelettskador. Nu arbetar vi på att få ner svullnaden och stabilisera foten. Han får stå över helgens match mot Trelleborg till att börja med, säger lagets sjukgymnast Patrik Ghazarian.

Med de lugnande beskeden kör Alexander på och blickar fram emot den Allsvenska starten och matchen mot AIK.

Huvudpartner

Officiella branschpartners