Vi kommer bli tunga att möta

Han är den passionerade mittbacken som med sin uppoffrande spelstil blivit en publikfavorit hemma på Bravida Arena. Jasmin Sudic går in i sin tredje säsong med Bollklubben…

På lördag startar tävlingssäsongen då vi på bortaplan tar oss an division 2-laget BKV Norrtälje i Svenska Cupen och för första gången gör vi det som titelförsvarare.

På frågan vad som ledde till det efterlängtade cupguldet 2016, svarar Jasmin;

– Vi hade såklart ett väldigt, väldigt bra spel under hela cupspelet. I utslagsmatcherna mot Hammarby IF, Halmstads BK och senare i finalen mot Malmö FF avgjorde vi i slutet och så får det gärna bli i år igen, skrattar mittbacken.

Han märker att kraven och pressen utifrån har ökat men det är inget som oroar Jasmin, snarare tvärtom. Det sporrar och bidrar till bättre prestation menar han.

– Vi är ännu starkare i år och har fått ihop lagdelarna på ett bättre sätt och det tror jag kommer märkas. Vi kommer bli tunga att möta. Det hände att vi förlorade lite billigt förra året och det skall verkligen inte upprepas…

I truppen har vi blandat rutin och erfarenhet med ungdomlig talang och frenesi.

– Jag är mycket imponerad av de unga spelarna som varit med oss under försäsongen. BK Häcken har en stark tradition att plocka fram duktiga spelare från Akademin och det fortsätter vilket är roligt och stimulerande för alla.

Nu väntar matchen mot BKV Norrtälje på lördag. Ett lag som på sin resa till gruppspelet bland annat slagit ut GIF Sundsvall.

– De har gjort det bra, inget snack om det! Vi har respekt för dem men vi är samtidigt väldigt professionella och vet att alla matcher avgörs på planen och där skall vi vara starkare, så är det, vi skall vinna!

Är ni inte på plats i Norrtälje köp matchen via CMORE här: http://www.cmore.se/kampanj/bkhacken

Huvudpartner

Officiella branschpartners