Football Friday

Kom och spela spontanfotboll, umgås och ha roligt ihop! 

Football Friday arrangeras av Hisingen FC och Ungdomssatsningen Hisingen – nu kliver BK Häcken in som samarbetspartner på fredag kvällarna och vi kickar igång genom att fylla Bravida Arena med fotbollsspelande ungdomar från hela Hisingen.

 

VAR? Bravida Arena. 
NÄR? 
Fredag 28 april, 18:30–21.30.
FÖR VILKA? Alla ungdomar 13–20 år är välkomna!
HUR? Kom ensam eller som lag – vi spelar spontanfotboll och har roligt tillsammans. Träffa spelarna från BK Häckens A – och akademilag, och representanter Futebol da Forca, Rädda Barnen, Min Mic, Min Ort och Lundby brandstation. 

 

Genom fotbollen skapar vi en gemenskap som för människor samman oavsett kultur, bakgrund och förutsättningar. 
Välkomna! 

Huvudpartner

Officiella branschpartners