Halmstad nästa…

Knappt har spelarbussen hunnit anlända Hisingen efter matchen mot AIK förrän det är dags för ny match i dag. Denna gång är det U21-laget som ställs mot Halmstads BK på bortaplan.

Ett Halmstad som för en månad sedan besökte Bravida Arena och där tränaren Christian Lundström konstaterade efter resultatet 1-1:

–Jag tycker nog att vi var det bättre laget och vi skapade fler målchanser än Halmstad men vi var inte tillräckligt distinkta i avsluten.

Desto mer distinkta var laget i matchen efter då Helsingborgs IF stod för motståndet. Mest distinkt av alla var Shkodran Maholli som med sitt hattrick stod för hälften av Bollklubbens målskörd. Shkodran finns även med i dagens matchtrupp.

Halmstads BK har spelat tre matcher med resultatet jämnt fördelat, en vinst en oavgjord och en förlust. Bollklubben spelar sin fjärde match och har två vinster samt det oavgjorda resultatet mot just Halmstads BK med sig.

Matchen spelas måndag 3 april med avspark kl 17.00 på Halmstads Arena.

Truppen

Rasheed, Ojala, Heaver, Lindström, Skoglund, Maholli, Irandust, Hedlund, Egbuchulam, Binaku,A Andersson, Sellhed, Yakob, Åberg, Mumbongo, Lucena

Huvudpartner

Officiella branschpartners