Inför ditt besök

Allsvenskan är igång och äntligen är det dags för allsvensk fotboll hemma på Hisingen igen! Här följer viktig information inför ditt besök på Bravida Arena.

Kom i tid

Vi väntar mycket folk till matchen och med anledning av den tragiska händelse som inträffade i Stockholm i fredags, så har Svensk Elitfotboll (Sef) beslutat att visitationen i samband med alla matcher i Allsvenskan och Superettan denna omgång ska vara mer omfattande än vanligt. Vi uppmanar därför alla att komma i tid till arenan så att alla hinner in till matchstart.

Aktiviteter

Redan klockan 16.00 finns det möjlighet att testa dina skyttekunskaper i vår skottborg som finns i anslutning till sektion H. Dessutom är det dags för premiär av Stickan Corner som är beläget bakom familjeläktaren vid sektion H. Utmana dina kompisar i FIFA17 eller häng med Stickan och hans vänner. För de yngre finns det möjlighet att pyssla tillsammans med Stickan. Dagens matchvärd Demo bjuder alla barn i Stickans Corner på popcorn!

Bortasupportrar

Det är glädjande att många Djurgårdssupportrar kommer att finnas på plats på Bravida Arena idag. Bortaklacken, som fyller ena kortsidan, kommer att vara fullsatt med 1 550 personer vars hjärtan brinner lika starkt för fotbollen som våra gör. Mer information för bortasupportrar hittar du HÄR

 

Biljetter

I nuläget finns det endast biljetter tillgängliga på sektion G (hemmaklacken). Vi kommer dock under matchdagen att släppa upp biljetter med begränsad sikt samt reservationer som släppts. Dessa biljetter finns till försäljning i biljettkassorna på Bravida Arena från kl. 15.30.

Undanlagda biljetter hämtas i Reception / spelarentré.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L Lounge.

 

Årskort Bredd / Ungdom BK Häcken / 

Innehavare av årskort Bredd / Ungdom visar sitt kort i entré ”G”. Detta är huvudentrén som är belägen på arenans västra sida mot Lundbybadet. Årskort bredd / ungdom gäller sektion H/familjeläktaren

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck.

Getingbaren

Kom och besök vår nya bar ”Getingbaren” som erbjuder dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G”.

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inlandsgatan.

Antalet parkeringsplatser är mycket begränsat och vi rekommenderar därför samåkning och kommunala färdmedel, som fungerar alldeles utmärkt. Parkeringen i anslutning till Bravida Arena betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkerings-app.

Öppettider

Informationen samt biljettkassorna öppnar 15.30

Biljettkassan vid sektion C (Bortaklack) öppnar 16.00

Entréspärrarna öppnar 16.00

Avspark 17.30

För dig som inte kan vänta tills arenan öppnar klockan 16.00, så börjar Getingarna sin uppladdning redan klockan 14.00 på Whoopsi Daisy, endast på en utsparks avstånd från Bravida Arena.

Varmt välkomna till Hisingen!

Huvudpartner

Officiella branschpartners