Många anledningar till att se U21 ikväll

Efter den märkliga hemmapremiären mot Djurgårdens IF i Allsvenskan igår är det idag dags för ny match på Bravida Arena. Det är Jönköping Södra som kommer på besök för att möta vårt obesegrade U21-lag.

Jönköping Södra har på sina tre spelade matcher tagit en poäng och delar sistaplatsen i serien med Helsingborgs IF. Den inspelade poängen kom just mot Helsingborgs IF. Bollklubben parkerar idag på en andraplats med åtta inspelade poäng på fyra matcher och två poäng efter med en match mindre spelad än ledande IFK Göteborg.

En av de tongivande spelarna i de fyra matcherna har varit Gustav Berggren. Med sina starka insatser har han också fått en välförtjänt plats i startelvan för A-laget. Igår, i matchen mot Djurgårdens IF, fick han dock lämna planen med en befarad knäskada. Vi håller tummarna för att Gustav snart är tillbaka på planen.

En annan av de spelare som utmärkt sig är Shkodran Maholli som hittat målet och har en stigande formkurva.

Flera unga spelare har fått chansen och bland de som tagit den märks också Joel Mumbongo född -99. Han bytte av, just nämnde Shkodran Maholli, i den senaste matchen mot Halmstads BK och det var också Joel som räddade en poäng till Hisingen genom sitt 1–1 mål.

Det har också gått bra för Lucas Hedlund som i sina inhopp hotat på topp och också fått göra ett par mål. Idag finns han med i startelvan.

Det finns många anledningar till att se U21 matcherna och idag har ni chansen igen!

Avspark kl 17.00, mån 10 april, Bravida Arena.

Som vanligt gäller fri entré, varmt välkomna!

 

Dagens trupp,

Rasheed, Trajanovski, Heaver, Lindström,Skoglund, Maholli, Irandust, Hedlund, Egbuchulam, Åberg, Binaku, Sellhed, Yakob Garza, Wålemark och Lucena

Huvudpartner

Officiella branschpartners