Mot serieledning?

Idag styr spelarbussen mot Helsingborg då det är dags för ytterligare en match för vårt obesegrade U21 lag. Med raden två vunna och tre oavgjorda parkerar man på en andra plats i tabellen två poäng efter IFK Göteborg men med en match mindre spelad.

Vid vinst ikväll övertar man således förstaplatsen. Vi har varvat insatserna så här långt i serien och kanske inte varit så effektiva och distinkta som vi kan vara. Trots detta har vi gjort flest mål och släppt in minst. Unge Lucas Hedlund och Shkodran Maholli har svarat för flera starka insatser och bidragit till målskörden.

Den store dirigenten i flera matcher har annars varit Gustav Berggren som från sin mittfältsposition styrt spelet på ett imponerande och moget sätt.

Flera unga spelare har också fått chansen att visa upp sig och i senaste matchen mot Jönköping Södra debuterade blott femtonårige Teodor Wålemark. Teodor är mittback och kom till Akademin inför denna säsong.

Vi hoppas på tre nya poäng och att det då är serieledarna som styr hem till Hisingen ikväll!

Matchen spelas på Olympiafältet plan 6 med avspark kl 16.00!

 

Truppen,

Ojala, Sellhed, Lindström, Skoglund, Berggren, Maholli, Irandust, Hedlund, Egbuchulam, Engström, Rasheed, Mumbongo, Åberg, Bosnic, Garza och Lucena

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners