Tung förlust

Det blev en tung förlust för U21 som ikväll förlorade mot Helsingborgs IF med 3-0 på bortaplan.

–Helsingborg är bra idag och är bättre än oss i första halvlek. Vi skapar inga direkta lägen och Helsingborg kan ta ledningen efter kvarten spelad, säger Teddy Olausson och fortsätter, då är vi inte riktigt med men vi får med oss en straffspark lite senare som vi tyvärr missar.

Istället för kvittering ökar Helsingborg på sin ledning till 2–0 i första halvleks sista minut. I andra halvlek ligger vi på för en reducering och är det starkare laget men mitt i pressen kommer omställningen som punkterar matchen. Helsingborg fastställer slutresultatet till 3–0 i den 70 minuten och en jobbig dag på Olympiafältet är över.

–Vi blir lite bättre i andra halvlek men det är klart att när vi förlorar med 3–0 kan vi inte vara nöjda. Jag tycker ändå att Juhani Ojala gör det bra. Han är helt klart på gång. Dessutom gör Jakob Sellhed och Martin Lucena en klart godkänd match. Martin fick vakta målet idag och kan inte lastas för de tre baklängesmålen, summerar Teddy Olausson.

Med dagens förlust, som också var säsongen första, missar vi chansen att gå till serieledning denna gång. Vi kommer tillbaka och nästa match för U21 är torsdagen den 27 april då IFK Göteborg kommer till Bravida Arena.

Vi blåser igång matchen klockan 17.00 och som vanligt gäller fri entré!

Huvudpartner

Officiella branschpartners