”Vi får bli bättre på att anpassa oss”

Det blev delad pott när Bollklubbens U21-lag spelade mot Halmstads BK under måndagskvällen. Slutresultatet skrevs till 1–1 efter Halmstadledning i halvtid.

– Det var en jobbig match. Halmstad försvarar sig bra och vi har svårt att få igång något riktigt spel i den första halvleken. Planen är ojämn och svårspelad vilket leder till mycket långbollar och då blir spelet blir lite förryckt och det skapas inte många målchanser, säger Teddy Olausson.

Halmstads BK tar ledningen slutet av första halvlek och vi går till vila med ett 0–1 underläge. I halvlek görs kvällens enda byte då Shkodran Maholli kliver av efter en lättare smäll och ersätts av Joel Mumbongo.

– Bytet gör vi av säkerhetsskäl och det är ingen fara med Shkodran. Joel kommer in och gör det riktigt bra och det är också Joel som kvitterar efter 60 minuter spel. Resten av andra halvlek är vi det bättre laget men når inte ända fram. Sett till matchen som helhet får vi ändå vara nöjda. Det vi tar med oss är att alla underlag inte är helt perfekta hela tiden utan vi får lära oss att bättra anpassa oss efter de omständigheter som råder, summerar Teddy Olausson och sätter sig i bussen för att åter ta sig till Hisingen.

Nästa match för U21 är måndag 10 april då Jönköping Södra kommer på besök. Avspark kl 17.00 på härliga Bravida Arena – varmt välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners