Dags för U21 igen

Matcherna duggar tätt för BK Häcken nu, minst sagt. När U21-matchen mellan BK Häcken och Malmö FF sparkar igång imorgon kl  17.00 på Torslandavallen, har det endast gått 24 timmar sedan domaren blåste av matchen i Eskilstuna.

Serieledarna (både i Allsvenskan och i U21-serien) åker till Hisingen för att ta sig Häckens U21. Med tanke på att båda lagen spelade allsvenskt så sent som på söndagseftermiddagen kommer vi att få se en hel del unga talanger äntra planen på Torslandavallen.

Häcken halkade ner en placering efter förlusten mot Elfsborg senast och ligger i nuläget utanför slutspelsplatserna. I och med det, finns det både revansch från senast att erfordra, samt en sporre att ta sig tillbaka ovanför slutspelsstrecket.

Malmö FF leder som sagt U21-serien och är hittills obesegrade. Man har producerat 20 mål på sju matcher och har tack vare det, en överlägsen målskillnad. Senast besegrade man Kalmar FF på hemmaplan med 3–0.

En matchtrupp samt startelva kompletteras under morgondagen

Matchen sparkar igång 17.00 på Torslandavallen, vi ses där!

Huvudpartner

Officiella branschpartners