Egzon förlänger över 2020

Egzon Binaku har varit ett av BK Häckens stora utropstecken i Allsvenskan i vår. Prestationer som gett resultat.

I tisdags togs han ut som reserv i förbundskapten Håkan Ericsons trupp till U21-EM och på torsdag eftermiddagen skrev han på ett nytt kontrakt med Bollklubben. Egzon, vars tidigare avtal skulle ha gått ut efter 2018, är nu BK Häcken-spelare till och med 2020.

– Det känns kul att de tror på mig. Jag ville själv förlänga, för jag trivs i klubben och jag har alla förutsättningar till att bli en bättre fotbollsspelare här, så det känns bra, säger Egzon Binaku.

Sportchef Sonny Karlsson är nöjd över att ha förlängningen klar inför våravslutningen mot Elfsborg i morgon kväll.

– Egzon har fått fart under fötterna och vi ser en utveckling vi tycker är jätteintressant. Vi hoppas verkligen att han får följa med till U21-EM. En go kille som vi är glada över att förlänga med, säger Sonny Karlsson.

Huvudpartner

Officiella branschpartners