Elfsborg kommer på besök

Det är dags för toppmöte i U21-serien när BK Häcken tar emot IF Elfsborg på Bravida Arena.

I Folksam U21 Allsvenskan Södra har Häcken lagt beslag på andraplatsen när tre matcher återstår. Till serieledande Halmstad BK är det fyra poäng upp, men då har Hallänningarna två matcher mer spelade än Bollklubben.

De tre matcher som återstår är tre roliga och tuffa utmaningar. IF Elfsborg imorgon på Bravida, sedan två tuffa bortamatcher i IFK Göteborg och Malmö FF.

I våras förlorade Häcken mot kommande motståndare med 3–1. Det finns med andra ord extra tändvätska i grabbarna till matchen mot Elfsborg. Dessutom skulle en seger innebära ett bra utgångsläge inför avslutningen av serien och de tre åtråvärda slutspelsplatserna.

Men som bekant är det matchförberedande spel i A-laget och en chans för de yngre att visa framfötterna som U21-serien lägger största fokus på och så även imorgon. Till imorgon har Christian Lundström följande spelare till sitt förfogande:

Matchtruppen
Jonathan Rasheed, Robin Wallinder, Joel Andersson, Adam Andersson, Emil Wahlström, David Engström, Erik Friberg, Kevin Ackermann, Nasiru Mohammed, Joel Mumbongo, Ali Youssef, Mirad Garza, Paulinho, Teodor Wålemark, Theo Kornbakk, Rasmus Wendt.

Matchstart 17.00 på Bravida Arena. Fri entré som vanligt.

Huvudpartner

Officiella branschpartners