Gruppsegrare i B17E!

– Vi gör en taktiskt bra match där vi har bra kontroll på deras omställningar. Vi vinner viktiga andra bollar och tillåter inte IF Elfsborg att komma till några direkta farligheter, säger Hristijan Cvetkovski efter det att laget, genom att spela 0–0 vinner sin grupp i B17E och därmed kvalificerar sig till A-slutspel.

–Det var skönt att vi lyckades hålla försvaret kompakt när Elfsborg på slutet körde mycket långt och spelade ett 4-2-4 spel. Det bådar gott för fortsättningen i turneringen.

Lagets målsättning har varit att ta sig vidare till A-slutspel och nu gäller det att ladda batterierna för att ta sig vidare i turneringen. Vi återkommer senare med information gällande motståndare i slutspelet.

I klassen B15S inkasserar Bollklubben sin första förlust då man i gruppfinalen förlorar mot Hammarby IF med 0–2.

–Det var en tuff och fysisk match mot ett väldigt bra lag. Vi börjar bra men får tyvärr en tidig straff emot oss och då blir det uppförsbacke. Hammarby är ett bättre och framför allt mer aggressivt lag än oss idag och vinner helt rättvist. Nu ser vi fram emot slutspelet, säger Andrés Jimenez och fortsätter förberedelserna som skall ta laget vidare i turneringen.

Även här återkommer vi senare med information gällande motståndare i slutspelet.

Huvudpartner

Officiella branschpartners