Inför dagens match

Äntligen är Allsvenskan tillbaka efter ett uppehållet och vi har en spännande vecka framför oss med hemmamatcher både mot Hammarby och Malmö FF.

Här följer lite praktisk information inför dagens match mot Hammarby!

Biljetter

Vi rekommenderar alltid att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan. Du slipper stå i kö för att köpa dina biljetter på plats och biljettpriserna på arenan är dessutom dyrare!

Biljetter till matchen köper du HÄR

Biljettkassan på Bravida Arena öppnar 17.00.

Undanlagda biljetter och årskortsbiljetter hämtas i Reception / spelarentré.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L (Lounge).

För bortasupporters: Vi hoppas på ett stort följe från Hammarby och hälsar alla supportrar varmt välkomna till Hisingen och Bravida Arena. För bortasupportrar finns sektion C som är en ståplatssektion samt sektion B som sjungande sittplats.

Separat kassa finns i entrén till sektion C, denna öppnar klockan 17.30.

 

Aktiviteter

Stickans Corner öppnar klockan 17.30 och är beläget bakom sektion H. Utmana dina kompisar i FIFA17, testa dina skyttekunskaper i vår skottborg.  För de yngre finns det möjlighet att pyssla och få ansiktsmålning tillsammans med Stickan.

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det två foodtrucks inne på arenan som serverar utsökta hamburgare av olika slag.

Foodtrucksen hittar du vid sektion G/F vid huvudentrén samt på bortasektionen vid sektion C.

Getingbaren

Kom gärna och besök ”Getingbaren” som erbjuder dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

 

Press

För ackreditering, ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Öppettider

Receptionen öppnar 14.00

Informationen samt biljettkassorna öppnar 17.00

Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 18.00

Entréspärrarna öppnar 17.30

Avspark 19.00

 

Varmt välkomna till Bravida Arena!

BK Häcken

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners