Inför dagens match

Dags för ny match hemma på underbara Hisingen när Örebro SK kommer på besök. Vi ser fram emot en härlig match både på planen och läktaren. Här nedan följer lite praktisk information inför ditt besök.

Biljetter

Vi rekommenderar alltid att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan. Du slipper stå i kö för att köpa dina biljetter på plats och biljettpriserna på arenan är dessutom dyrare!

Har du ännu inte köpt biljetter så gör du det HÄR

Biljettkassan på Bravida Arena öppnar 17.00.

Undanlagda biljetter och årskortsbiljetter hämtas i Reception / spelarentré.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L (Lounge).

För bortasupporters: Vi önskar supportrar från Örebro varmt välkomna till Hisingen. Insläpp till bortasektionen (Sektion C) öppnar klockan 18.00 och det finns en biljettkassa i anslutning till entrén.

 

Aktiviteter

Stickans Corner öppnar klockan 18.00 och är beläget bakom sektion H. Utmana dina kompisar i FIFA17, testa dina skyttekunskaper i vår skottborg.  För de yngre finns det möjlighet att pyssla och få ansiktsmålning tillsammans med Stickan.

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det en foodtruck som serverar utsökta hambugare vid sektion G/F.

Getingbaren

Kom gärna och besök ”Getingbaren” som erbjuder dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

Press

För ackreditering, ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

 

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Öppettider

Receptionen öppnar 15.00

Informationen samt biljettkassorna öppnar 17.00

Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 18.00

Entréspärrarna öppnar 18.00

Avspark 19.00

 

Varmt välkomna till Bravida Arena!

BK Häcken

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners