Maholli lämnar BK Häcken

Shkodran Maholli lämnar BK Häcken för att gå till Sirius. Anfallaren, som kom till Bollklubben inför 2017 års säsong, har haft svårt att få speltid i Allsvenskan. Det blev totalt nio inhopp, men noll matcher från start, för 24-åringen i den gulsvarta tröjan.

– Crespo är kvar i klubben, han är skadad men tillbaka om runt sex veckor. Och Chisom Egbuchulam har tagit positionen som var ”ledig” för Shkodran, vilket innebär att vi får en för etablerad tredjeforward i laget. Då hade vi svårt att inte hjälpa till när Sirius och Shkodran ville detta, säger sportchef Sonny Karlsson.

Sirius köper loss Shkodran Maholli från treårsavtalet med BK Häcken och har kommit överens med anfallaren om ett kontrakt över 3,5 år.

Crespo Kamara rehabtränar sitt hopparknä med prognosen att vara tillbaka om sex, sju veckor.

Tidigare under måndagen gjorde BK Häcken klart med Varbergs Bois om en utlåning av Gustav Berggren för den återstående delen av säsongen.

Huvudpartner

Officiella branschpartners