Positivt besked för Joel Andersson

Joel Andersson fick ett positivt besked efter gårdagens läkarundersökning. En töjning av ledbandet i knäet blev svaret, vilket betyder en veckas vila. Joel missar därmed matchen mot Malmö FF på lördag, men är tillbaka i full träning redan på tisdag.

Det var i matchminut 37 som Joel Andersson fick en olycklig smäll på knäet efter att ha blockerat ett inlägg. Joel kunde dock gå av planen för egen maskin och efter matchen kände Joel ingen smärta i knäet.

Efter läkarundersökningen konstaterades en töjning av ledbandet i knäet, ett glädjande besked för BK Häcken och Joel Andersson.

– Ett väldigt positivt besked, omfattningen av skadan är mindre än vi befarade. Han är åter i full träning på tisdag, säger läkare Fredrik Bergström.

Huvudpartner

Officiella branschpartners