Så här gick det för våra lag idag

Första dagen av Gothia Cup bjöd på många härliga matcher för våra lag från Breddverksamheten. Vi fick spela mot lag från Tunisien, Singapore, Norge, Algeriet, Tyskland, Österrike och Finland under perfekta fotbollsförhållanden.

De lag som startat allra starkast är de två lagen vi har i klassen B12. Båda lagen har vunnit sina inledande matcher där BK Häcken 1 vann med 16–1 och BK Häcken 2 med uddamålet i den första matchen för att sedan i match två vinna med hela 27–2!

Ett annat  lag som varit i farten är BK Häcken 2 som spelar i Boys 13, grupp 26, där man i den första matchen besegrade DJK Arminia Eilendorf med 6–1 efter fint spel och ett hattrick av Elias Porizka.

– Vi är inte vana att spela 11-manna så det tog en liten stund innan vi kom in i spelet och samtidigt var vi nog lite nervösa initialt, säger Harun Mekic, huvudtränare för för pojkar 04 och fortsätter, vi kan bättre än så här. Visste kunde det det. Laget avslutade en fin fotbollsdag på Gothia Park Academy genom att vända ett underläge med 1–2 till vinst med 3–2 mot norska Lyn Fotball och har därmed full poäng efter dagens spel.

Imorgon väntar fler härliga matcher!

 

Vi ses!

Asker SKK 2BK Häcken1–0
BK HäckenViggbyholms IK Röd0–4
BK HäckenGIF Sundsvall4–1
AsreBK Häcken 12–1
Lillestrøm SK 1BK Häcken 21–1
BK HäckenCarinthia Soccer Women – Spittal/Drau0–8
BK Häcken 1Coerver Coaching Tunisie 10–6
BK Häcken 2JSSL Singapore 11–6
DJK Arminia EilendorfBK Häcken 21–6
BK HäckenOulu Nice Soccer0–2
BK Häcken 2Lillestrøm SK0–4
BK Häcken 1SC Vier- und Marschlande Hamburg6–0
BK Häcken 2SS Academy/Jankidevi public school27–2
BK Häcken 1Utpal Shanghvi Global School16–1
BK HäckenOrsomarso FC1–0
BK Häcken 1Løv-Ham3–1
Enskede IKBK Häcken10–0
BK Häcken 2Lyn Fotball3–2

Huvudpartner

Officiella branschpartners