Avspark i U21-slutspelet

Idag, redan kl 15.00 på Bravida Arena, sparkar vi igång den första matchen i A-slutspelet för U21 då Djurgårdens IF kommer på besök.

– Det blir ett tufft motstånd. Djurgårdens IF är ett av de bättre lagen i U21 och vann norra serien men vi kan också mönstra en riktigt stark trupp så jag är övertygad om att det kommer bli en jämn och bra match, säger Christian Lundström som coachar laget under eftermiddagen.

I truppen ingår bland annat Mervan Celik , Chisom Egbuchulam samt Mathias Ranégie. Mathias ställs därmed mot sina forna lagkamrater i Djurgårdens IF och Chisom kommer närmast från ett hattrick i cupmatchen mot Kvibille BK och jagar tätpositionen i skytteligan för U21. För Mervan och Mathias innebär dagens match att de gör säsongsdebut i U21 sammanhang.

De andra lagen i Grupp 1 är Halmstads BK samt vinnaren i U21 Superettan Norra, Åtvidabergs FF.

Varmt välkomna till Bravida Arena, avspark kl 15.00, idag måndag, och som vanligt gäller fin fotboll och fri entré!

 

Truppen

Jonathan Rasheed, Adam Andersson, Jakob Lindström, Teodor Wålemark, Adam Söndergaard, Kevin Ackermann, Atakan Kinali, Chisom Egbuchulam, Lucas Hedlund, Mervan Celik, Mathias Ranégie, Robin Wallinder, Mirad Garza, Joel Mumbongo, Rasmus Wendt samt Felix Stengarn

 

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners