Derbydags

Ikväll väntar sista gruppspelsmatchen för vårt U21 lag då vi åker över Älven för att möta IFK Göteborg på Kamratgården. Jakten på en plats i A-slutspelet fortsätter och i den jämna tabellen hittar vi Bollklubben på en fjärdeplats med 22 poäng, en poäng mer än IFK Göteborg som ligger på platsen efter oss.

Framför oss i tabellen har vi Halmstads BK som spelat klart och inkasserat 25 poäng. Därefter följer IF Elfsborg och Malmö FF med 25 respektive 23 poäng. Dessa två lag möts i Malmö på onsdag och då spikas tabellen och först då vet vi i vilket slutspel vi hamnar i.

De tre första lagen hamnar i A–slutspel och för övriga väntar ett dylika B.

I truppen hittar vi både Kevin Ackermann och Teodor Wålemark som kommer direkt ifrån landslagsuppdrag, P16, på Island där man kom trea i den Nordiska pojklagsturneringen. Kevin bar kaptensbindeln och båda fick mycket speltid och gjorde bra ifrån sig. I truppen hittar vi också Adam Söndergaard (född –00) som gör sitt första framträdande i U21 truppen sedan han kom till Bollklubben för tre veckor sedan.

Matchen börjar kl 17.00 och spelas på Kamratgårdens nya hybridgräs.

Matchtruppen;

Jonathan Rasheedd, Adam Andersson, Teodor Wålemark, Filip Trajanovski, Emil Wahlström, Emir Bosnic, Jakob Lindström, Kevin Ackermann, Lucas Hedlund, Mirad Garza, Chisom Egbuchulam, Robin Wallinder, Atakan Kinali, Adam Söndergaard, William Fitz, Rasmus Wendt och Joakim Åberg.

Huvudpartner

Officiella branschpartners