Förlust mot Malmö FF

Det blev en knapp förlust för U21 idag i mötet med Malmö FF på bortaplan. Slutsiffrorna skrevs till 2–1 till Malmös favör.

– Det var en riktigt bra match där Malmö är bättre än oss i första och också gör ett snyggt mål i absoluta slutminuten. I andra är det vi som är spelförande trots det kan Malmö utöka sin ledning på straff. Vi skapar sedan flera bra chanser och får också med oss en straff som, vår bäste spelare för dagen, Jakob Lindström, snyggt placerar i burgaveln, summerar Teddy Olausson.

Vi har senare en boll inne efter ett bra avslut av Chisom Egbuchulam men det döms tyvärr bort för offside. Chisom var ett ständigt hot för Malmö i den andra halvleken men fick gå av planen mållös.

– Det är aldrig roligt att förlora en match men det fanns mycket kvalité och en hel del att bygga vidare på idag, säger Teddy och packar in sig i bussen som skall ta killarna hem till Hisingen.

I och med dagens seger tar sig Malmö FF upp på andra plats i den jämna tabellen. Bollklubben befinner sig på platsen under inför gruppspelets sista match mot IFK Göteborg den 7 aug.

Huvudpartner

Officiella branschpartners