Biljettinformation Häcken–Elfsborg

Matchen mot Elfsborg ställdes in på grund av regnoväder, då planen bedömdes som ospelbar på grund av en förhöjd skaderisk för spelarna. Ny avsparkstid beslutades till lördag 16 september, klockan 16.00.

De besökare som hade biljett till fredagsmatchen, får använda samma biljett på den nya matchtiden. Du som köpt biljett men inte har den kvar, kan mot uppvisande av kvitto hämta ut en ny matchbiljett i biljettkassan på Bravida Arena (saknar du även kvitto, kontakta: biljetter@bkhacken.se).

Om du köpt biljett men inte hade möjlighet att gå på lördagens match, återköps biljetten förutsatt att återköp begärs senast en månad efter det att evenemanget skulle ha ägt rum. Återköp begärs genom att mejla: biljetter@bkhacken.se.

Huvudpartner

Officiella branschpartners