Kampen om en finalplats fortsätter

I morgon, tisdag, är det återigen dags för match i U21-slutspelet. Denna gång är det Åtvidabergs FF som gästar Bravida Arena när serien nu vänder.

I det tidigare mötet i Åtvidaberg vann Bollklubben tämligen komfortabelt med 3–0 efter en mycket stark insats.

– Vi var riktigt bra och skapade mängder med chanser och borde, om man får vara lite petig, satt ett par bollat till. Men i det stora hela får vi absolut vara nöjda med insatsen, sa Teddy Olausson då.

Nu är det ny match och läget i tabellen är jämnt efter det att Djurgårdens IF besegrade Halmstads BK. Bollklubben leder på sex poäng medan Djurgårdens och Halmstad plockat tre vardera men med en match mindre spelad.

De båda möts under måndagseftermiddagen.

Segrarna i de två grupperna spelar final i början på november. Senast Bollklubben vann var 2014 då man vann med 4–1 mot Mjällby AIF på ett kylslaget Valhalla IP.

I laget då fann vi bland annat Peter Abrahamsson, Adam Andersson, Joel Andersson, Egzon Binaku, Samuel Gustafson, Nasiru Mohammed, Carlos Strandberg, Leo Zuta och Ronald Mukiibi.

Matchtrupp samt startelva kommer under tisdagen

Varmt välkomna till Bravida Arena, tisdag 26 september kl 17.00 för att se fortsättningen på det spännande A-slutspelet!

Som vanligt bjuds vi på fin fotboll och fri entré!

Huvudpartner

Officiella branschpartners