Märklig match i Halmstad

Eftermiddagens U21-match mellan Bollklubben och Halmstads BK slutade tyvärr med förlust för oss. Halmstad vinner med 2–1 efter en märklig match.

– Vi gör en bra match och stör dem högt upp i banan och kommer till mängder av avslut men vi är alldeles för ineffektiva. Total skapar vi runt 15 skarpa lägen och borde såklart gjort fler mål. Samtidigt gör deras målvakt en bra match men jag tycker vi gör honom lite för bra, summerar en lätt besviken Teddy Olausson.

Bollklubbens mål kom till på straff efter det att Chisom Egbuchulam tagit sig in i straffområdet och blivit fälld. Straffen tog Mathias Ranégie hand om på bästa sätt och det målet tog oss till en 1–0 ledning. Därefter kvitterade Halmstads BK och vi gick till halvtidsvila med ställningen 1–1. I andra halvlek fortsätter vi pressa på men tappar lite i den sista halvan av andra halvlek och då kan Halmstad, på ett märkligt sätt, duffa in bollen.

–Ja, det var tråkigt att de gör mål när det egentligen inte är en riktig chans. Vi skapade som sagt mängder med chanser av olika karaktär men det gäller att sätta dit dem också, säger Teddy.

Glädjande var dock att Mathias Ranégie gör en mycket bra match precis som Lukas Hedlund och Jonathan Rasheed.

Nästa match i slutspelet är den 11 september då vi möter Åtvidabergs FF på bortaplan

Huvudpartner

Officiella branschpartners