Rasheed skriver på nytt kontrakt

BK Häcken kan med glädje meddela att målvakten, Jonathan Rasheed är Häcken trogen i ytterligare tre säsonger. Den talangfulle målvakten har tagit stora steg under sin första säsong i BK Häcken och skrev idag på ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2020. 

Han värvades in till årets säsong efter att ha stått för en stabil säsong i superettan-laget, IFK Värnamo. Under året han har konkurrerat med Peter Abrahamsson och Christoffer Källqvist, där det mestadels har blivit spel i U21-serien samt Svenska Cupen.

Väl där och på träningar, har Rasheed visat att han är här för att på allvar konkurrera om speltid i A-laget.

– Jonathan är en otroligt talangfull målvakt, han kan bli hur bra som helst, säger Sonny Karlsson och fortsätter:

– Vi är jättenöjda att han vill fortsätta hos oss och på allvar konkurrera om förstatröjan.

Jonathan Rasheed är, av förklarliga skäl, nöjd över att vara Häckenspelare i ytterligare tre säsonger.

– Det känns jättebra. Det känns som rätt ställe att fortsätta utvecklas. Jag har bra målvaktskompanjoner som kan göra mig bättre och klubbens ambitioner är något som går hand i hand med mina. Det här är rätt steg för min karriär, säger 25-åringen.

Även målvaktsränaren Mats Johansson har förlängt sitt kontrakt och stannar i BK Häcken ytterligare en säsong.

Huvudpartner

Officiella branschpartners