Dubbelkryss i möten med Djurgårdens IF

Det var ett ungt lag vi ställde på benen i dagens U21-match mot Djurgårdens IF på klassiska Stockholms Stadion.Ett lag som gjorde en genomstark insats men där resultatet till sist skrevs till 2–2 och med det resultatet är chanserna att nå final små.

Stockholmarna var lite starkare i inledningen och tog också ledningen med 1–0 på straffspark i den 19:e minuten. Därefter kommer vi in i matchen mer och mer och kan helt rättvist kvittera till 1–1 på ett kanonskott signerat Atakan Kinali. Vi fortsätter skapa bra med chanser men går ändå till halvleksvila med ställningen 1–1.

I andra halvlek börjar återigen Djurgården starkare men vi skapar fler kvalificerade chanser ändå är det Stockholmarna som kan trycka in ledningsbollen. Vi har inte marginalerna på vår sida men när det återstår knappa fem minuter får vi en frispark i bra läge. Adam Andersson skjuter den stenhårt i stolpen och framrusande på returen kommer Joel Mumbongo och trycker in kvitteringen!

Vi går för ett ledningsmål och alldeles innan slutsignalen ljuder kommer läget då bollen lyfts in och flera gulsvarta spelare kastar sig fram men bollen studsar retfullt förbi och med det kan U21 säsongen vara över.

Nu krävs det att Åtvidabergs FF vinner både mot Djurgårdens IF samt mot Halmstads BK för att Bollklubben skall spela final i november.

 

 

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners