Höstpremiär för Football Friday

På fredag är det äntligen dags för Football Friday igen! Mellan 18.30–21.30 möts vi i Lundbystrandshallen och spelar spontanfotboll tillsammans.

Den 6 oktober är det säsongspremiär för Football Friday. Varje fredag kväll under hösten och vintern samlas tjejer och killar mellan 13–20 år för att spela fotboll och ha roligt tillsammans. Premiärkvällen får vi dessutom besök från Lundby brandstation och Rädda Barnen.

Football Friday är ett integrationsprojekt som BK Häcken driver tillsammans med Hisingen FC och Ungdomssatsningen Hisingen. Syftet är att erbjuda ungdomar på Hisingen en plats att mötas och ha kul tillsammans. Genom fotbollen kan vi bygga kamratskap och motverka utanförskap – oavsett social bakgrund och kulturell eller religiös tillhörighet. Ungdomar från alla delar av Hisingen får en naturlig plats att mötas och lära känna varandra.

Spelare från våra herr-, dam- och akademilag kommer att vara med som stöttande ledare under säsongen, samtidigt som ungdomarna får en chans att träffa och lära känna våra spelare. Football Friday kommer även få besök från gästlag från olika verksamheter på Hisingen och i Göteborg.

Huvudpartner

Officiella branschpartners