Inför dagens match

Bollklubben Häcken tar idag emot AFC Eskilstuna hemma på Bravida Arena. Här kommer lite praktisk information inför dagens besök på Bravida Arena. Har du ännu inte köpt din biljett, så är det dags att göra det nu!

Biljetter

Vi rekommenderar alltid att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan. Det är både billigare och smidigare.

Biljetter till dagens match köper du HÄR

Biljettkassan på Bravida Arena öppnar 14.00

Undanlagda biljetter och årskortsbiljetter hämtas i Reception / spelarentré.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L (Lounge).

Bortasupportrar

Vi hälsar supportrar från Eskilstuna varmt välkomna till Hisingen. Bortasektionen är belägen på arenans östra kortsida, Sektion C. Ingång till bortasektionen sker denna match via stora huvudentrén vid sektion G,F,E,D.

 

Aktiviteter

Stickans Corner öppnar klockan 15.00 och är beläget bakom sektion H. Utmana dina kompisar i FIFA17, testa dina skyttekunskaper i vår skottborg.  För de yngre finns det möjlighet att pyssla och få ansiktsmålning tillsammans med Stickan.

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det en foodtruck inne på arenan vid sektion G/H som serverar utsökta hambugare.

Getingbaren

Kom gärna och besök ”Getingbaren” som erbjuder dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

Press

För ackreditering, ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Öppettider

Receptionen öppnar 12.00

Informationen samt biljettkassorna öppnar 14.00

Entréspärrarna öppnar 15.00

Avspark 16.00

 

Varmt välkomna!

BK Häcken

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners