Inför ditt besök

Årets sista hemmamatch är här, när Kalmar FF i eftermiddag gästar Hisingen.  Här kommer lite praktisk information inför dagens besök på Bravida Arena. Har du ännu inte köpt din biljett, så är det dags att göra det nu!

Biljetter

Vi rekommenderar alltid att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan.

Biljetter till dagens match köper du HÄR

Biljettkassan på Bravida Arena öppnar 15.30.

Undanlagda biljetter och årskortsbiljetter hämtas i Reception / spelarentré.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L (Lounge).

För bortasupporters: Sektion C. Separat kassa finns i entrén till bortasektionen, denna öppnar klockan 16.30.

Aktiviteter

Stickans Corner öppnar klockan 16.30 och är beläget bakom sektion H. Utmana dina kompisar i FIFA17, testa dina skyttekunskaper i vår skottborg.  För de yngre finns det möjlighet att pyssla och få ansiktsmålning tillsammans med Stickan. Idag är det dessutom lite halloween tema hos Stickan, som har bjudit in några av hans vänner!

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 8 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom finns det en foodtruck inne på arenan vid sektion G/H som serverar utsökta hamburgare.

Getingbaren

Kom gärna och besök ”Getingbaren” som erbjuder dryck, musik och taktiksnack i en avslappnad och social miljö i direkt anslutning till sektion G.

Press

För ackreditering, ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Öppettider

Receptionen öppnar 10.30

Informationen samt biljettkassorna öppnar 15.30

Biljettkassan vid sektion C (bortaklack) öppnar klockan 16.30

Entréspärrarna öppnar 16.30

Avspark 17.30

Varmt välkomna!

BK Häcken

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners