Offensiven som skall ta oss till final

I den senaste matchen i U21-slutspelet bjöds vi på ett sällan skådat målfyrverkeri då Bollklubben besegrade Åtvidabergs FF med hela 9–2.

–Vi hade som målsättning att göra många mål och det lyckades vi bra med, konstaterade då en nöjd Christian Lundström som också var nöjd med hela lagets hårda arbete över 90 minuter.

Ett hårt arbete är också vad som krävs om vi skall besegra morgondagens motståndare Halmstads BK. Vi har mött dem tre gånger denna säsong och det brukar bli väldigt jämna tillställningar mot hallänningarna.

–I gruppspelet kryssade vi i båda matcherna medan vi förlorade det första mötet i slutspelet med uddamålet. Just den förlusten var lite märklig då vi var det klart bättre laget men vi lyckades inte förvalta alla de chanser vi hade då. Det lyckade vi verkligen med senast mot Åtvidabergs FF så vi hoppas effektiviteten håller i sig även i tisdagens match.

Bollklubben var, tillsammans med Malmö FF, det lag som gjorde flest mål i gruppspelet (Folksam U21 Allsvenskan Södra) och den trenden fortsätter i slutspelet. Starkt bidragande till målskörden är den store talangen Lucas Hedlund som i den senaste matchen gjorde tre mål och därmed leder den interna skytteligan. Tillsammans med Mervan Celik, som gjorde fyra mål senast och som har gjort sex mål på fyra matcher, har vi det offensiva vapnet som skall ta oss till en efterlängtad finalplats.

Bollklubben leder sin grupp, Grupp 1, tre poäng före Djurgårdens IF men med en match mer spelad.

Grupp 2 leds av IF Elfsborg som har lika många poäng som Brommapojkarna men med bättre målskillnad.

Segrarna i de respektive grupperna möts i en ren final i november.

Ni kommer väl för att stötta oss?

Bravida Arena tis 3 oktober kl 15.00

Som vanligt bjuds det på fin fotboll och fri entré!

 

Varmt välkomna!

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners