Stadium förlänger med BK Häcken

Stadium har förlängt samarbetsavtalet med BK Häcken och förblir vår officiella sportbutik i ytterligare fyra år. Avtalet innefattar samtliga lag inom dam-, herr- och ungdomsverksamheten, och sträcker sig till säsongen 2021.

Stadium och BK Häcken har en lång historia och det första avtalet parterna emellan skrevs redan 1998. BK Häcken har under de senaste åren stärkt sina positioner i svensk elitfotboll och klubben har en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

– BK Häcken är en av våra äldsta samarbetspartners, 2018 går samarbetet in på sitt tjugonde år och vi är otroligt stolta över att ha fått vara med på deras resa. Vi ser fram emot att fira många framgångar både på och utanför planen framöver, säger Daniel Johansson, sponsorchef på Stadium.

Stadium blir branschexklusiv samarbetspartner och tar även plats som en av BK Häckens officiella branschpartners. Avtalet avser perioden 1 januari 2018 till 31 december 2021.

– Vi är mycket stolta över att kunna presentera ett nytt spännande fyraårsavtal med Stadium. Stadiums engagemang och passion för vår klubb är en viktig pusselbit i vår väg mot SM-guldet, säger Thomas Anderson, försäljningschef BK Häcken.

Huvudpartner

Officiella branschpartners