Teddy förlänger med tre år

BK Häcken förlänger med assisterande tränaren Teddy Olausson. Avtalet gäller till och med säsongen 2020.

– Det finns en kontinuitet i Teddy och han är fortfarande hungrig på att lära sig, säger sportchef Sonny Karlsson. 

BK Häcken kan med glädje meddela att Teddy Olausson är BK Häcken trogen i ytterligare tre säsonger. Den assisterande tränaren, som har haft ett fokus på det defensiva, kommer att fortsätta utbilda de unga spelarna.

– Han har både spelat och varit akademitränare i klubben, så det finns en kontinuitet i Teddy och BK Häcken. Han är dessutom hungrig på att lära sig, därför har vi erbjudit honom ett treårskontrakt för att behålla den här kontinuiteten i framtiden, kommenterar Sonny Karlsson.

Kontraktet är skrivet på tre år och det är det längsta avtalet bland våra tränare i klubben.

– Vi tycker att vi har fått en bra utdelning på hans jobb och att det har fungerat bra. Vi har byggt en ny stab med ledare i år, som håller på att utvärderas, men det känns som att idén har fallit väl ut och att alla vill vara kvar. Och vi känner också att de ska få vara kvar, säger Sonny Karlsson.

Teddy Olausson om kontraktsförlängningen:
– Det känns jättebra och jätteroligt. För min del som är ny i A-truppen har det hänt mycket under första året, men det har varit ett bra år. Att få vara med på resan framöver känns jätteroligt. Jag vill fortsätta utvecklas, både som ledare i elitmiljö, men också fortsätta utveckla de unga. Det är de unga jag brinner för allra mest, säger Teddy Olausson och håller med Sonny om att det finns en stor hunger:

– Absolut! Jag är sugen på att få bra resultat och att jobba vidare med de bitarna jag är ansvarig över, bland annat försvarstänket.

Huvudpartner

Officiella branschpartners