Välkommen till Bollklubben, Karl!

Karl Bohm lämnar Utsikten för att ansluta till Hisingens Stolthet. Yttern har skrivit på ett avtal över 1+3 år.

– Det känns fantastiskt, säger 22-åringen.

Karl Bohm hade Mikael Stahre som tränare under två år, när han tog steget upp i IFK Göteborgs A-lag. Efter en period i Utsikten, med spel i Superettan och division 1, tar han nu åter steget upp på allsvensk nivå för att prestera i BK Häckens gulsvarta tröja.

– Det känns som en klubb som är i harmoni och ett lag som har presterat bra hela året. En fantastisk möjlighet för mig, så jag är tacksam över att vara här. Jag har spelat i division 1 i två år och kommer upp i en allsvensk förening – jag ska förhoppningsvis bevisa att jag har den nivån i mig, säger Karl Bohm.

BK Häcken ser stor potential i den kvicke yttern.

– Vad är det Stahre brukar säga… Karl är framåtlutad aggressiv med speed och teknik. Han kan spela på båda sidorna och har lite Yasin-varning med sin speed och teknik och fränhet. Frågan är om han tar sig till de höjderna som krävs – det är det han ska bevisa nu, säger sportchef Sonny Karlsson.

Karl Bohm ser fram emot att få återförenas med Mikael Stahre.

– Jag har alltid tyckt om honom som tränare, så för mig känns det som en jättebra möjlighet att få spela under honom igen.

Huvudpartner

Officiella branschpartners