BK Häcken överens med ny vänsterback

BK Häcken har skrivit ett ettårskontrakt, med option på ytterligare tre år, med vänsterbacken Alexander Angelin.

– Min ambition har alltid varit att komma upp till Allsvenskan igen, säger han.

Alexander Angelin debuterade i Allsvenskan som 21-åring och gjorde fyra allsvenska matcher i Gais säsongerna 2011 och 2012. De senaste fem åren har han tillhört Utsikten och efter en ryggskada som förstörde hela 2015 för honom, har han tagit sig tillbaka de två senaste säsongerna. I år startade han 23 matcher för Utsikten i division 1 och gjorde fyra mål.

– När Sonny ringde kände jag direkt att det inte var något att tveka på. Jag blir 28 år i januari och kanske inte får den här chansen igen. Jag var ung när jag var i Gais och då visste jag inte vad det handlade om, då var jag nöjd med att vara allsvensk spelare. Jag tycker det ska bli inspirerande att utmana mig själv. Det var bekvämt i Utsikten, här blir det något helt nytt och ska jag lyckas gäller det att ta chansen, säger Alexander Angelin.

Sonny Karlsson är förväntansfull inför sin senaste värvning.

– En otroligt kul värvning om den lyckas, i och med att det är en bra fotbollsspelare med bra speed, som kanske är lite underskattad. Det ska bli spännande att följa hans utveckling i den här ”andra chansen” och se om han kan ta den, säger BK Häckens sportchef.

Huvudpartner

Officiella branschpartners