Peter kallas in till landslaget

Peter Abrahamsson kallas in till landslagets januariturné. Andreas Linde har tvingats lämna återbud på grund av en utdragen rehabilitering efter en knäoperation, så förbundskapten Janne Andersson valde i dag att ta in Peter Abrahamsson som ersättare.

Peter Abrahamsson var med på januariturnén i Abu Dhabi i år och gjorde landslagsdebut i mötet med Elfenbenskusten (1–2). Nu får BK Häcken-målvakten nytt förtroende i blågult, då Janne Andersson kallat in honom som ersättare till skadade Andreas Linde.

Lägret genomförs 2–12 januari och Sverige möter Estland den 7 januari och Danmark den 11 januari.

Sedan tidigare är Joel Andersson uttagen i landslagstruppen. Han är en av tio presumtiva A-landslagsdebutanter i truppen.

Huvudpartner

Officiella branschpartners